Empereur

Le forum officiel
La date/heure actuelle est Lun 15 Oct - 14:06 (2018)

Toutes les heures sont au format GMT + 1 Heure


nike air max

 
Poster un nouveau sujet   Répondre au sujet
 
Auteur Message
IvyMalory
MessagePosté le: Sam 23 Juin - 03:15 (2018)    Sujet du message: nike air max Répondre en citant

ÿþEn af de bedste ting om uld nike air max er, at når du kommer tæt på og personligt med materialet, har det små variationer, der giver en økologisk dybdefarve, du ikke kan matche med de fleste andre stoffer. Det lyse udseende er blevet brugt til sit fulde potentiale på Nike Footscape Woven Chukka Motion s Uldpakke, en trio af vinter til vinter, hvis vævede bånd udvider sig på den fuzzy øvre s base skygge. Dette er et helt gråtone-udseende og får et 10A-tungetik til de seriøse samlere derude, så tjek dem ud i detaljer nedenfor og hold fast med Sneaker News for udgivelsesinfo og et nærmere kig på det tredje medlem af denne pakke. 

Vi har ikke set den første forsendelse i sin oprindelige form, og nu har nye variationer af Nike Sportswear s Wardour Chukka overgået det oprindelige design. Nike Wardour Max 1 tilføjer også en sund dosis robust udendørsitet takket være D-ring og krogeögler som nike sko set på en ny Stadium Green-udgave, en stil, der ligner det, ville have været rigtig hjemme i de tidlige dage af All Conditions Gear . Kan vi se yderligere stilarter med ACG-lignende overvældende farveveje? Stick med Sneaker News for at finde ud af og se nogle nye billeder nedenfor i mellemtiden. 

Materialer, nike air materialer, materialer et aspekt af en sneaker, der aldrig nogensinde bliver overset af forbrugerne. Til denne Summer 2013-udgivelse af Nike SB Dunk High er opmærksomheden helt sikkert der, da denne tonalfarvebane faktisk indeholder en trio af teksturer glat læder i tå, stenet læder på oversiden og et mesh materiale på ankelkraven. Kast i en rød Swoosh og en matchende ydersål, og du har en simpel farvevej helt bygget som Dunks skal være. Ligesom hvad du ser? Tag et nyt kig efter hoppet og lad os vide, hvad du synes. 

Kevin Durant s stjerne ser ud til at stige højere og højere med hver nike air huarache efterfølgende sæson, han spiller i NBA, sidste år er han særdeles flink med ham, og OKC-holdet gør det helt til 2012-NBA-finalerne. Der er ingen tvivl om, at hans sneaker linje har gjort det samme, men kan denne næste iteration bære succesen med Nike Zoom KD IV? Vi bliver nødt til at vente og se, men mens vi gør det, har vi været udsat for nogle tidlige skud undervejs, og disse viser igen en tydelig Oklahoma City-udgivelse. Klik igennem med os for nogle mere tidlige vinkler på Nike Zoom KD V og fortæl os, om du føler dem lidt mere, når du ser de nyeste billeder. 

Mens du senest så Nate Robinson brazenly hooping i Nike Air Yeezy 2 ingen fejl, er han faktisk en Air Jordan mand på hjerte. Hans sidste sæson var præget af masser af on-court observationer af den ilk, en trend som kun burde øges, da han vil være sammen med Chicago Bulls i år. Viser lidt af, hvad han vil arbejde med med hensyn til mulige slid, er disse skud, der giver et blik inde i hans Air Jordan-lineup, en som er helt stablet med retros. Klik gennem for de fulde skud og lad os vide, hvilket par du ser mest frem til nike free at se Nate Robinson rock, når hans Chicago-sæson begynder. 

atmos fortsætter sit konkrete samarbejde med Nike Sportswear i morgen med den officielle udgivelse af Nike Free Powerlines designet af den japanske forhandler. Ved hjælp af den nye Powerlines-model som base baserer atmos sig på en lang række regnbueffektfarver med en unik vridningsmetode på Powerlines-snørebåndene og stjernen applikationer på øverste (som at se stjernerne i en klar nattehimmel). Disse vil ramme atmos NYC i morgen, så tag et sidste kig på denne fantastiske samarbejde nedenfor og lad os vide, om disse er
værdige at hænge med atmos store historie Nike-collabs fra fortiden!Hors ligne

Inscrit le: 23 Juin 2018
Messages: 3

Publicité
MessagePosté le: Sam 23 Juin - 03:15 (2018)    Sujet du message: Publicité

PublicitéSupprimer les publicités ?
Montrer les messages depuis:   
Poster un nouveau sujet   Répondre au sujet
Page 1 sur 1

Toutes les heures sont au format GMT + 1 Heure


Sauter vers:  

Index | Panneau d’administration | creer un forum | Forum gratuit d’entraide | Annuaire des forums gratuits | Signaler une violation | Conditions générales d'utilisation
Powered by phpBB © 2001, 2018 phpBB Group
Traduction par : phpBB-fr.com